Welke vloersoorten zijn in 2020 populair?

Een nieuw jaar staat voor de boeg, en dat betekent dat ook de nieuwe trends op het gebied van wonen, interieur en inrichting weer voorbij komen. Niet alleen op het gebied van meubels en woonaccessoires is dat een traditie, ook over de vloersoorten wordt elk jaar veel geschreven. Wij nemen je mee door de vloersoorten die naar verwachting erg populair zullen zijn in het nieuwe jaar. Zit jouw favoriete vloer er ook tussen?

Gietvloeren

De gietvloer is een vloersoort die enorm aan populariteit aan het winnen is. Deze vloersoort wordt door een specialist in verschillende lagen letterlijk over elkaar heen gegoten. De vloer wordt dan erg hard en erg strak. Je kunt een gietvloer in verschillende kleuren laten gieten. Voordeel van deze vloer is dat deze enorm onderhoudsvriendelijk is. Stof en vuil kan zich namelijk bijna niet hechten aan de vloer. Met een stofzuiger en een doek krijg je deze vloer blinkend schoon.

Laminaatvloer

Een laminaatvloer is al jaren erg populair, en dat zal het komende jaar niet anders zijn. Een laminaatvloer is namelijk beschikbaar in allerlei kleuren, vormen en soorten en daarmee toepasbaar in vrijwel elke woning. Groot bijkomend voordeel van deze vloersoort is dat je deze vloer helemaal zelf kunt leggen. Ook als je niet zo handig bent kun je een vloer van kliklaminaat prima zelf leggen.

Tegelvloer

Wie denkt dat tegels ouderwets zijn, heeft het mis. Tegels zijn namelijk heel populair en ook komend jaar gaan veel mensen hun vloer leggen met mooie vloertegels. Deze tegels zijn in verschillende prijsklassen beschikbaar, zodat je met elk budget een prima tegel kunt uitkiezen. Zo pas je de vloer helemaal aan op de stijl die jij graag in huis wil creƫren. Voor meer informatie en advies kun je langsgaan bij een bouwmarkt of bij een winkel die gespecialiseerd is in tegels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *